Aan het Oranjeplein en het Huijgenspark in Den Haag werd vandaag het festival De Doorloop gehouden. Een feest op twee plaatsen om de verbinding te maken tussen de bewoners rondom deze twee gebieden.

Festival De Doorloop druk bezocht

Aan het Oranjeplein en het Huijgenspark in Den Haag werd vandaag het festival De Doorloop gehouden. Een feest op twee plaatsen om de verbinding te maken tussen de boewoners rondom deze twee gebieden. Het festival is op initiatief van buurtbewoners opgezet voor de bewoners uit de Stationsbuurt. In samenwerking met de Haagse Stadsspelen hielden de bewoners en vrijwilligers op beide pleinen gelijktijdig een scala aan evenementen organiseren. Cineac Den Haag is mediapartner van het festival en maakte een reportage.De Doorloop Gemeente Den Haag Stationsbuurt – Den Haag Huijgenspark Oranjeplein (Den Haag)

Geplaatst door Cineac Den Haag op donderdag 10 mei 2018

Het festival is op initiatief van buurtbewoners opgezet voor de bewoners uit de Stationsbuurt. In samenwerking met de Haagse Stadsspelen boden de bewoners en vrijwilligers op beide pleinen gelijktijdig een scala aan evenementen.
 
Cineac Den Haag is mediapartner van het festival en maakte een reportage.